Last Update on: 28/11/11

JAPONYA-KORE OKINAWA TURU

Yer (Bölge): JAPONYA
Tur Adı: JAPONYA-KORE OKINAWA
Otel Yıldızı:
Tur Tarihi: 28.04.2012
Tur Süresi: 12 gün
Tur Fiyatı: 3.400,00 €

 

1. Gün : İstanbul - Tokyo

Ataturk (IST Terminal I) 14:15  International (AUH Terminal 3) 19:40

International (AUH Terminal 3) 21:45   Narita (NRT Terminal 1) 12:55 (+1)
 

Ögleden sonra 12:15’te, İstanbul Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Gidiş Terminali, EJDER TURIZM görevlileri ile  buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından, ETHIAD  Hava Havayolları’nın  sefer sayılı uçuşu ile 14:15 de Tokyo’ya hareket ediyoruz.  Gecemiz uçakta geçiyor.

 

2. Gün : Tokyo

Yerel saat ile 12:55’de Tokyo’ya varışımızda, karşilanarak özel aracımızla ’e hareket ediyoruz. Yerleşme ve kısa bir dinlenmenin ardından , otelimize yerleşmeyi takiben ; Japonya’nın ilk imparatoru Meiji’nin ruhunu tanrısallaştırmak için yapılan Meiji Shinju Tapınağı’nı ziyaret ediyor, sonrasında  TOKYO TOWER’dan şehrin büyüleyici manzarasını izliyoruz. Yol üzerinde panoramik olarak National Diet Building’i görerek otelimize dönüyoruz. Ögle Yemeğimizi  yerel bir  restoranda  alıyoruz. dönüş ve konaklama.Konlama için Princes Hotel Tokyo

Tokyo ("Doğunun Başkenti"), Japonya´nın başkentidir.Yüzölçümü 600 km² olup, 35 milyon nüfuslu megapol bir bölge olan Tokyo dünyanın en büyük 2. kentidir. Honşu´nun orta kesiminde, Büyük Okyanus´un bir girintisi olan Tokyo Körfezi´nin kıyısında, Sumida Nehrinin ağzında yer alır. Tokyo´da kışlar oldukça ılık, yazlar ise sıcak ve nemli geçer. 

3. Gün : Tokyo

Keyifli bir kahvaltı sonrası şehri gezmeye başlıyoruz. Panoramik görüntüsü ile Imperial Palace Plaza’yı görüyor, ardından Ulusal Müze’ yi geziyoruz. Eski Tokyo’nun atmosferini yansıtan Asakusa Kanon Tapınağını ziyaret sonrasında günün kalan saatlerini sırasıyla; meşhur Nakamise Caddesi , elektronik cenneti Akihabara Bölgesi, alışveriş ve eğlence merkezleri ile lüks mağazalar, restoran ve cafelerle çevrili Ginza’da geçiriyoruz.Ögle yemeğimiz turumuz esnasında  restoranda (batı mutfağı) alınacaktır.

 Otelimize dönüş ve kısa bir dinlenme.dönüş ve konaklama.GRAM

 

 

4. Gün : Tokyo – Fuji Dağı - Hakone                                                                                                            

Kahvaltı ve check out işlemlerimiz sonrası, Japonya’nın en yüksek volkanik dağı olan Fuji Dağı’na doğru ilerliyoruz. Ashi Gölü’nde tekne gezisi yapacak, Komagatake Dağı’ndan bineceğimiz teleferik ile

dağın ve gölün en muhteşem manzaralarına tanık olacağız.Gezi sonrası Ryokan adı verilen eski Japon Evleri’nden dizayn edilmiş  tarihi mimarili  otelimize  yerleşme ;’ Akşam yemeğimiz geleneksel Japon kültürünün yansımaları eşliğinde..

5. Gün : Hakone - Kyoto

Kahvaltının ardından, Kyoto’ya olan tren yolculuğumuz için JR Odawara Tren İstasyonuna gidiyoruz. JR Super Express treni ile 3 saatlik yolculuk sonrası Kyoto’ya varışımızda şehri panoramik olarak geziyoruz. Shogun Ashiaga Yoshimitsu için Zen inancına göre inşa edilmiş Kinkakuji Mabedi ve UNESCO Mirasları listesindeki Ryoanji Tapınağı ziyaret edecek, Nijo Şatosu’nu gezeceğiz. .

Gezi bitiminde, şehir merkezindeki otelimize  geciyor  ve  odalarımıza yerleşiyoruz. Kısa bir dinlenmenin ardından Kyoto gece turu ve akşam yemeği için otelimizden hareket ediyoruz. Gion Corner tiyatrosunda  Kyogen klasik komedisi, Kyomai dansı, Gagaku müziği gibi geleneksel gösterileri izlemenin yanında, çiçek düzenleme (İkebana)  deneyimlerini yaşayacaksınız Akşam Yemeğimizi  yerel bir  restoranda alıyoruz. Shabu Shabu yu tadacağınız  ki akşam yemeğimizin ardından otelimize dönüş ve konaklama.                                                                                           

6. Gün  : Kyoto – OSAKA-KOBE

Kahvaltının ve çikis işlemlerinin ardından otelden ayrılıyoruz. Özel otobüsümüz ile yaklaşik 1,5 saatlik  süren yolculuk sonrası Japonya’nın 2. büyük kenti olan Osaka’ya varıyor ve kısa panoromik bir şehir turumuzu takiben; Osaka  Kalesini  ziyaret ediyoruz.Daha  sonra  ünlü KOBE  şehrine  geçiyoruz;Kobe  şehir turumuzu yapıyoruz  geziyi  takiben  akşam  saatlerinde ;  otelimize  yerleşiyoruz. Akşam Yemeği ve geceleme  otelimizde.

Kobe  Japonya´nın Honşu adasında bulunan bir şehir. Osaka´nın batısında yer alan Kansai bölgesinde bulunur. 1868 yılı itibariyle ticari anlamda batıya açılan ilk Japon şehirlerden biridir. Bu kozmopolit liman kenti, 100´den fazla ülkeden gelen yaklaşık 45,000 yabancı kişiye ev sahipliği yapmaktadır.1995 yılında Büyük Hanşin Depremi´nde ciddi hasar görmesine rağmen, şehrin onarımı büyük bir oranla tamamlandı.

7. Gün : KOBE/  NAHA  (OKINAWA) 
 

Sabah otelimizde alacağımız  kahvaltımızı  takiben; Havalimanına  geçiyoruz;  japonya’nın pasifik  Okyanusunda yer alan OKINAWA  takım adalarına  doğru yolculuğumuz  başlıyor..

Burası  OKINAWA  adaları..Yaşam  süresi en uzun insanların;  hayatlarını  sürdürdüğü; sağlık ve  temiz  havası ile  dünyaca  ünlü  bir  bölge.  Muhteşem  sahili;Pasifik adalarının  sakin ve dingin  sularının  yer aldığı yer burası..  panaromik  Naha  şehir  turumuzda  SHURI  KALESİ ni  ziyaret edecğiz.,;bugün  kendimize  ait  serbest saatlerimiz  olacak.  AKŞAM YEMEĞİ  ve geceleme  otelimizde  alınacak.  OTELIMIZ : OKINAWA PORT HOTEL.

8.Gün : NAHA  (OKINAWA)

Bu sabah  otelimizde alacağımız   kahvaltıyı takiben ;  Naha şehir  turumuza  çıkıyoruz.. Göreceğimiz  yerler arasında Naminoue Shrine ‘’ Dalgarın Mabedi’’ yer almakta;  Okinawa  Adası yerel insanları için en önemli ve kutsal ,huzur  veren ,yaşam  anlayışında Ada  halkına  yön veren , duaların  yapıldığı bir  yer burası..Daha sonra  Fukushuen  Bahçelerini  ziyaret  edeceğiz.  Ve  sonrasında   Balık Pazarını  görmeye  gideceğiz;  Okyanus Balıkçılığı ada  ekonomisinde  önemli bir  tutmaktadır. Balıkçılar hersabah erken saatlerde  tuttukları  yüzlerce  değişik  deniz  ürününü bu Pazar getirmekte ve satmaktadır.  Öğle yemeğini yerel bir  restornda  alıyoruz ;  küçük ve  yöreye  özgü bir  düzende yemek yiyeceğiz..Öğleden sonra   geç saatlerde yeniden otelimize  dönüyoruz. AKŞAM YEMEĞİ ve geceleme  otelimizde olacak.

9. Gün  : NAHA-FUKUOKA-  BUSAN( G.KORE)

Sabah kahvaltıyı  takiben ;  havayolu ile  Fukuoka adasına  geçiyoruz.. ;  Burada  HAKATA  limanına ulaşiyoroz. Beetle  deniz otobuslerinin seferi ile ; 14:15 -1650;  Busan limanına  geciyoruz. Varışı  takiben otelimize yerleşme. Akşam yemeğimizi Pusan balık hali ; merkezindeki;  açık büfe; deniz mahsulleri  restoranında alacağız.

Busan, Güney Kore´nin en büyük liman kenti. Ayrıca 4 milyona yakın nüfüsu ile Güney Kore´nin en büyük ikinci şehri. Şehir,deniz yemekleri ve plajlarıyla ünlüdür. Her ne kadar öncelikle liman şehri olarak bilinse de şehir dağ ve okyanusun alışılmadık bir biçimde karışımı olan yüksek tepelere kuruludur. Bölge Kore Savaşında zarar görmemiştir fakat yoğun mülteci akını şehri şekillendirmiştir.

OTELIMIZ : HOTEL NONGSHIM 

 http://www.hotelnongshim.com

10. Gün  :  Pusan -Seul

Kahvaltının ardından,  tüm dünya tarihinde  önemli  bir yeri olan;  Kuzey-Güney kore  savaşlarının tüm detaylarının sergilendiği;  Birleşmiş Milletler  özel  müzesine ;  Türk şehitliğine  gidiyoruz.

Güney Kore´nin Pusan kentinde bulunan ve Birleşmiş Milletler tarafından yaptırılmış olan şehitliktir. Kore Savaşında hayatını kaybetmiş askerler BM Çokuluslu Gücü´nün askerleri için yaptırılmıştır. Şehitlik içerisinde Türk askerlerinin yattığı kısıma "Pusan Türk Şehitliği" adı verilmiştir.

.Bu topraklarda hayatını kaybetmiş;  onlarca genç  askerimizin  kabirleri ve bayrağımızın  dikili olduğu ;bu özel mekanı  ziyaret edeceğiz..Daha sonra  ; tren istasyonuna gecip..HIZLI TRENKorean KTX high speed  ile saatte 290-320 km ; lik hızla;2 saatlik bir yolculukla ;  başkent  Seul ‘a  varıyoruz.Ögle Yemeğimizi  Yerel Kore Mutfağının  bir  örnegini tadarak alıyoruz.Akşam otelimize transfer  ve konaklama. http://www.ellui.com  HOTEL ELLUI SEOUL

11. Gün : Seul – İstanbul

Kahvaltının ardından odalarımızı terk ediyor ve şehir turu için otelimizden ayrılıyoruz.  Turumuzdaki ilk durağımız şehrin Namsan Bölgesi’nde bulunan 7934 metrekarelik içinde Hanok denilen Joseon Hanedanı döneminden günümüze kadar gelen geleneksel Kore evlerinin bulunduğu Namsangol Hanok Köyü. Ardından Büyük Güney Kapısı diye adlandırılan, üzerinde 26 adet büyük alışveriş merkezi, 30.000 adet küçük mağaza ve 50.000 civarında irili ufaklı imalathanenin bulunduğu Namdaemun Pazarı’nı ziyaret ediyoruz. Alışveriş için serbest zamanın ardından gün batımına doğru 262 metrelik Namsan Tepesi’ne  çikip, burdan şehrin doyumsuz manzarasını seyrediyoruz. 

 Tur sonrasında , havalimanına gitmek üzere ayrılıyoruz. Ethiad Havayolları’nın  EY875 sefer sayılı uçuşu ile saat 18:20 :de  İstanbul’a uçuş. Incheon International (ICN) 18:20  International (AUH Terminal 3) 23:20

International (AUH Terminal 1) 02:45  Ataturk (IST Terminal I) 06:30

12. Gün :  İstanbul

Sabah 06:30’de Atatürk Havalimanına varış ve turumuzun sonu. İstanbul’a hoşgeldiniz

 ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:

ETHIAD Havayolları İle İstanbul/Tokyo- Seul/ İstanbul Uçak Yolculukları,

Ucus detaylarını ve havayolu  firmasını ; Değiştirme hakkı  acentemizde  saklıdır.

4-5* otellerde  oda kahvaltı konaklama,

Programda belirtilen Ögle ve Akşam yemekleri

Programda belirtilen tüm turlar

Alan/Otel/Alan ve Şehirler arası tüm Transferler,

Havalimanı Vergileri

Assist Card Seyahat Sigortası

Tecrübeli  Rehberlik Hizmetleri

Hakata –Busan Hızlı  ferry  bileti

  

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

Yurtdışı Çikis Fonu (15 Ytl),

Her Türlü Otel Ekstraları ve Kişisel Harcamalar,

 

TUR ÜCRETLERI :

Çift Kişilik Odada  Kişi  Başi ;  3400€

Tek Oda  Farkı :  750€

 

P&P Turizm,İnşaat, Taşımacılık, Reklam, Pazarlama San. ve Tic. Ltd.

Manavkuyu Mah. 275/3 Sok. No:1 Da:2 Orkide Apt. Bayraklı İZMİR TÜRKİYE

0232 3484890 - 0232 3485054 - 0533 6126623

info@izmirtour.com